Av for helvede!

2010
04.18

Drejer hovedet til højrSTOP!, løfter armen over hovedeSTOP!, ser mod venstrSTOP! Ser neSTOP! Jeg er nu et stakkels offer for køkkenhavens ultimative hævn: Hold i skulderen og øv det gør nas. Hvem kunne dog have regnet ud at 8 timers havearbejde i friskt blæsende vejr, skulle kunne give problemer i den retning. Det var nu det værd, især hvis der kommer noget op osse.

Share

Tags: ,

2 Responses to “Av for helvede!”

  1. mor siger:

    Jamen Nanna, det er jo netop havens velsignelse og måske dybeste formål – man kan så glimrende mærke sin krop, når man har været ude i den (haven altså).

  2. Pomona siger:

    Og her gik jeg og troede at det handlede om kartofler. – Storeungen var i øvrigt en supereffektiv kartoffellægger – vi klippede en afstandspind på 30 cm og så puttede han kartofler i furen i en håndevending. Han har ikke fået ondt i ryggen men det var selvfølgelig også mig der kultiverede beddet, lavede furen og dækkede den til igen…

Your Reply