Kryb&kræ

2010
08.09

I løbet af sommeren har haven fået flere nye beboere og jeg må nok indrømme at jeg er mere begejstret for nogen end andre. For at tage de nuttede først lader det til at der er et egern der har valgt at slå sig ned hos os – eller ihvertfald delvist hos os. Det er ret ligeglad med os og vi har flere gange haft fornøjelsen af at høre det sidde og gø eller hvad det nu hedder det egern gør. Der lader til at være en tilstand af våbenhvile mellem sauronskaderne og egernet – måske har de en slags redeplyndrer-kollegial respekt for hinanden.

Det andet hold tilflyttere er mindre nuttede men nok mere nyttige – ihvertfald endnu. De afpatruljerer utrætteligt køkkenhaven efter skadedyr, jeg ser dem ofte flyve systematisk fra plante til plante og er alligevel ikke helt glad: Bag skuret hænger der nemlig et stort flot hvepsebo, jeg beklager billedets ringe kvalitet men jeg turde ikke blive stående længere, hvepsene kan nemlig ikke lide at man kigger på deres hus.

Share

Tags: , , ,

2 Responses to “Kryb&kræ”

  1. mor siger:

    Det er da et virkelig flot hvepsebo – man må da blive imponeret. Og det nuttede egern skal bare forkæles. Jeg er misundelig :-)

  2. mor siger:

    Grøntsagshøsten er fornem – og squash får man altid for mange af. Jeg kunne godt tænke mig et par oversigtsbilleder dernede fra, når jeg nu ikke lige kan smutte forbi

Your Reply