Et anderledes forår

2012
03.05

Nu er foråret umiskendeligt på vej igen, og store ting er i vente i haven. Familien er vokset med hvad der i daglig tale kaldes tvislingerne og jeg må erkende at haven må tilpasses vores formåen som genetableret småbørnsfamilie. Sidste år var en havekatastrofe hvad foreningsbestyrelsen da ikke var sen til at bemærke. Sjovt nok pyntede det slet ikke at vi stort set ikke kunne lave noget i haven fra juni og frem. Der kom lige en mave, en flytning og en fødsel i vejen. Den grønne vinter har også tilladt alting at gro videre indtil vi endelig fik lidt kulde i februar. Jeg har gjort hvad jeg ikke troede at jeg nogensinde ville komme til og tilkaldt en anlægsgartner der skal gøre projekt “ryd op og ryd ud” færdigt. Det vil forøge græsarealet med ca 150 kvm og halvere køkkenhaven men forhåbentlig også befri mig for den kroniske dårlige samvittighed over at have en have der ikke bare er hyggeligt og øko-overskudsagtigt vildtvoksende men efter en forsømt sæson decideret grim. Jeg kan ihvertfald mærke at haveglæden er vågnet efter en lang vintersøvn og jeg glææææder mig til at få de små på græs (den ene har allerede nu et veludviklet jagtinstinkt så hun skal nok få ædt sig igennem en del smådyr hen over sommeren) og de store igang med bål og legehus og alt det andet vi plejer at lave dernede. Det bliver spændene at finde ud af hvordan vi kan få det hele til at fungere med de små og de store og alting. Velkommen forår!

Share

2 Responses to “Et anderledes forår”

  1. mor siger:

    Dejligt at se nyt – og spændende at se resultater af besøget af de der havemænd og deres maskiner.

  2. Munch siger:

    Elsker at læse dig <3

Your Reply